Bouwbedrijf De Nijs
Jaarverslagen 2018

Voor bouwbedrijf de Nijs zijn de jaarverslagen als hun visitekaartje. Naast de gebruikelijke jaarcijfers komen ook de ontwikkelingen die het bedrijf doormaakt uitgebreid aan bod. In het financieel jaarverslag verrijkt met prachtige architectuurfotografie van de, in dat jaar, opgeleverde werken. In het sociaal jaarverslag staan interviews, verlevendigd door dynamische fotografie, met mensen die voor of met de Nijs werken, van opdrachtgever tot timmerman.

In samenwerking met: tekstschrijver Bert Vooijs, architectuurfotograaf Fedde de Weert, fotograaf Rob Verhagen, TinType (zwartwit fotografie) en Drukkerij Aeroprint.

Het thema van dit jaar: Medewerking. De mensen achter De Nijs maken De Nijs. Van timmerman, tot commissaris, ze dragen allemaal hun steentje bij aan het familiebedrijf en de fantastische gebouwen die ze realiseren.

M.J. de Nijs en Zonen B.V. te Warmenhuizen bouwt, ontwikkelt, renoveert, restaureert en onderhoudt. Vooral in de regio’s Alkmaar, Haarlem en Amsterdam.
De Nijs is specialist in binnenstedelijk bouwen aan grote en kleine, vaak ingewikkelde projecten. Soms met zeer beperkte bewegingsruimte op en rond de bouwput.