Bouwbedrijf De Nijs
Jaarverslagen 2019

Voor bouwbedrijf de Nijs zijn de jaarverslagen als hun visitekaartje. Naast de gebruikelijke jaarcijfers komen ook de ontwikkelingen die het bedrijf doormaakt uitgebreid aan bod. In het financieel jaarverslag verrijkt met prachtige architectuurfotografie van de, in dat jaar, opgeleverde werken. In het sociaal jaarverslag staan interviews, verlevendigd door dynamische fotografie, met mensen die voor of met de Nijs werken, van opdrachtgever tot timmerman.

Het thema van dit jaar: 100 jaar vooruitgang. Met twee opmerkelijke projecten in de hoofdrol: Pontsteiger en Rhapsody te Amsterdam.

In samenwerking met: tekstschrijver Bert Vooijs, architectuurfotograaf Fedde de Weert, fotograaf Rob Verhagen, Ossip van Duivenbode, Moni Dekkers en Drukkerij Aeroprint.

Voor een feestelijk tintje (De Nijs bestaat dit jaar 100 jaar) is het omslag verrijkt met een speciaal mat en glans vernis.

M.J. de Nijs en Zonen B.V. te Warmenhuizen bouwt, ontwikkelt, renoveert, restaureert en onderhoudt. Vooral in de regio’s Alkmaar, Haarlem en Amsterdam.
De Nijs is specialist in binnenstedelijk bouwen aan grote en kleine, vaak ingewikkelde projecten. Soms met zeer beperkte bewegingsruimte op en rond de bouwput.