Bouwbedrijf De Nijs
Jaarverslag 2021

Dit jaar hebben we een nieuw jaarverslag voor bouwbedrijf de Nijs ontwikkeld. Minder tekst en cijfers, meer actuele onderwerpen uitgewerkt. En dit alles in een nieuw, fris en overzichtelijk jasje.

Thema van dit jaar: BUREN. De Nijs voelt een grote verbondenheid met de medewerkers, maar ook met de gemeenschap en hun buren. De kernwaarden veiligheid en duurzaamheid zijn dan ook niet meer weg te denken uit hun beleid. Om deze verbinding nog meer kracht bij te zetten presenteren wij vanaf nu een integraal jaarverslag. Een verslag waarin we naast de financiële doelstellingen ook de focus leggen op veiligheid, duurzaamheid, klantgerichtheid, excellent presteren en digitaliseren en vernieuwen.

In samenwerking met: tekstschrijver Bert Vooijs, architectuurfotograaf Fedde de Weert, fotograaf Rob Verhagen en Drukkerij Aeroprint.

M.J. de Nijs en Zonen B.V. te Warmenhuizen bouwt, ontwikkelt, renoveert, restaureert en onderhoudt. Vooral in de regio’s Alkmaar, Haarlem en Amsterdam.
De Nijs is specialist in binnenstedelijk bouwen aan grote en kleine, vaak ingewikkelde projecten. Soms met zeer beperkte bewegingsruimte op en rond de bouwput.